Villamartin

Villamartin befinner seg i Orihuela Costa på Costa Blanca sør i Alicante provinsen i Spania. Ca. 45 minutter med bil fra Alicante internasjonale flyplass.

Villamartin ligger ca. 10 km. sør for Torrevieja sentrum, 4 km fra kysten og på en høyde med utsikt til Middelhavet.

Utviklingen

Byggingen av Villamartin startet i 1972, og området har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud. Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet.

Strender

De nærmeste strendene befinner seg på La Zeina og Cabo Roig.

Shopping

Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger like ved Villamartin.

By

Torrevieja, Cartagena, Murcia, Alicante og Orihuela er de nærmeste byene med en viss størrelse.

Kommunikasjon

Fra Villamartin kobler du raskt inn på motorveien eller på hovedveien N-332 som tar deg sørover og nordover langs Middelhavet og Costa Blanca kysten.

Golf

Villamartin området er kjent for sin flotte golfbane, og at det ligger hele 4 golfbaner i dette området med kort avstand i mellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.

Rekreasjon

Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Boliger for salg i Villamartin