Villajoyosa

Villajoyosa ligger i Alicanteprovinsen på Costa Blanca nord i Spania. Fra Alicante internasjonale flyplass tar det ca. 25 minutter med bil om du benytter motorveien A7 og 30 minutter om du benytter den nasjonale veien N-332.

Blant mange flotte kystlandsbyer ved Middelhavet på Costa Blanca er Villajoyosa absolutt et sted du bør besøke og vurdere om du ønsker feriebolig i Spania.

Byen har en blanding av fastboende spanjoler og et internasjonalt miljø med utspring fra de som allerede har kjøpt feriebolig. Mange nordmenn har allerede oppdaget kvalitetene, sjarmen og miljøet i Villajoyosa.

De fargerike husene

De fargerike husene i gamlebyen ved strandpromenaden og torget med ulike restauranter, er et populært område. Følelsen du opplever her med Middelhavet rett ut, den flotte sandstranden og promenaden, lyset og det spesielle miljøet, bør oppleves. Her er det lett å få godfølelsen.

Det ekte spanske miljøet finns fortsatt i Villajoyosa. Byen har en autentisk fiskehavn, en sjarmerende og levende gamleby med trange gater, romerske bruer og en vakker gotisk kirke ved inngangen til bymuren.

Friluftsliv og aktiviteter i nærområdet.

Det naturlige landskapet som omgir Villajoyosa gjør det lett å praktisere alle former for vannaktiviteter og friluftsliv. Her kan du lett dra på mikrotokt i egen by og utforske nærmiljøet på beina, sykkel eller til vanns. Fjellene rundt gir mange turmuligheter på flere merkete stier og innbyr til flotte familieturer.

Golfbaner er det mange av i nærheten. Gastronomien og byene rundt bør utforskes. Den norske sjømannskirken i området tilbyr en rekke aktiviteter og kulturelle tilbud. Solgården som er kjent for mange nordmenn, ligger på et platå med utsikt over byen. De nordiske vennene i Villajoyosa er et viktig møtepunkt for mange skandinaver, med sitt ukentlige treff og aktiviteter. Alt dette og mye mer kan du altså gjøre i et av verdens mest helsebringende klima ifølge verdens helseorganisasjon.

Kysttoget

Kysttoget som går mellom Alicante og Denia passerer gjennom Villajoyosa. Toget regnes som et landemerke og har i dag ca. fem millioner reisende i året. Linjen er ca. 10 mil og bringer deg rundt til mange flotte kystlandsbyer på Costa Blanca nord. Blant annet Calpe, Benisa, Altea, Alfaz del Pi, Albir, Benidorm, og El Campello. 

BOLIGER FOR SOLG I VILLAJOYOSA

No Properties Found.