Torre de la Horadada

Torre de la Horadada er en liten spansk kystlandsby som ligger ved Middelhavet på Costa Blanca sør i provinsen Alicante i Spania. Landsbyen har en befolkning på ca. 2 800, og kommer inn under myndighetsområdet Pilar de la Horadada med ca 23 000 innbyggere. Begge stedene ligger i det sydligste punktet av Alicante provinsen.

I Torre de la Horadada har du gå og sykkelavstand til det meste. Havnen er utbygd med båtplasser og en fin promenade. Her er det restauranter, tapasbarer og kafeer. Området fungerer som sentrum for den fredelige landsbyen med flere strender og bukter. I Torre de la Horadada kan du nyte stillheten og ta livet med ro.

I Pueblo Latino er det et utvalg av restauranter og kafeer som er godt besøkt i sommermånedene.

Servicetilbud

Landsbyen har alle servicetilbud som blant annet, apotek, dagligvarebutikk, tennisbaner, treningsstudio, padelbaner, parker og lekeplasser for de yngste. Bussforbindelse til Torrevieja, Alicante, Murcia, San Pedro og Pilar de la Horadada som er selve byen for befolkningen i Torre de la Horadada. På fredager er det marked i Pilar de la Horadada.

Strender og turisme

Torre de la Horadada kan skilte med ulike blått flagg strender som strekker seg over fire kilometer langs Middelhavet. De lokale strendene er kjent for fine sand og krystallklart vann.  Det finnes to strender som er spesielt tilpasset for personer med redusert mobilitet, playa de las Higuericas og strendene ved Mil Palmeras.

Om sommermånedene mangedobles landsbyens befolkning når besøkende kommer fra andre deler av Spania og Europa for å benytte sine sommerboliger.

Rekreasjon og fritid

I Torre de la Horadada er det lett å bevege seg med sykkel. Området er kjent for at det er tilrettelagt med sykkelstier.

Ved havnen har de kurs for seiling og tilbud om andre vannsport aktiviteter.

Liker du naturen, enten ved å gå eller sykle, er en tur til Rio Seco en fin utflukt.  Nærområdet rundt Pilar de la Horadada har et rikt utvalg av utflukter og ruter.

Fotografi av GUOLKER Fotografía

El enlace es http://fotografia.guolker.es/inmobiliaria-interiores/

Boliger for salg i Torre de la Horadada