Hvorfor velge oss

Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal få en profesjonell, trygg og god opplevelse i møte med oss. Vi er opptatt av at du får best mulig pris for din eiendom og være tilgjengelig for deg gjennom hele salgsprosessen. Vi veileder deg fra første dag og frem til eiendommen er solgt og gjerne etter det, også!

Fornøyde kunder er vårt viktigste mål.

Din ressurs

Vi vil mer enn bare å selge din bolig. Vi vil være din resurs gjennom hele salgsprosessen samt bistå deg i alle nødvendigheter relatert til salget av din eiendom.

Selger vi ikke boligen din, betaler du heller ikke

Hos Malvik Spania Eiendom får du salgsgaranti. Det vil si at du betaler 0,- i meglerprovisjon. Du betaler kun for markedsføring, kostnader til nødvendige sertifikater/dokumenter og fotograf.

Erfaringen vår er det du som tjener på

Siden 2001 har vi opparbeidet kunnskap og kjennskap til eiendomsmarkedet på Costa Blanca i Spania.

Vi behersker det spanske språket. Dette sikrer våre kunder god og riktig informasjonsflyt om viktige detaljer og avklaringer rundt og ved salg av eiendom i Spania.

Ønsker du et uforpliktende salgstilbud?

LES OM DOKUMENTER VI BEHØVER FOR Å SELGE DIN BOLIG

VÅR FREMGANGSMÅTE

FOR ET VELLYKKET BOLIGSALG I SPANIA

-til best mulig pris

Før du selger

Etter å ha befart eiendommen grundig sammen med deg, er vi klare for å danne oss et riktig bilde av hva som skal selges og hvem som er den mest aktuelle kjøpegruppen. Befaringen danner grunnlag for verdivurdering av eiendommen.

Om ønskelig gir vi deg et tilbud på salg av eiendommen, slik at du vet hva du får og hvor mye det koster.

Når oppdragsavtalen er signert innhenter vi nødvendige opplysninger for å selge eiendommen. Vi ordner med fotograf og styling om ønskelig. Til slutt utarbeider vi salgsoppgave som vi sammen med deg utarbeider til endelig resultat.

Under salget

Eiendommen offentliggjøres nå for salg i alle avtalte kanaler. Visningene gjennomfører vi som avtalt med deg. Selvfølgelig på en god og trygg måte, både for deg og interessentene.

I etterkant av alle visninger, følger vi opp interessenter og kommer med tilbakemelding til deg. Kommer det inn bud vil vi straks gi deg beskjed og rettlede deg gjennom hele prosessen.

Kreves det at vi må gjøre endringer under salgsprosessen, gjør vi selvfølgelig det.

Etter salget

Når boligen er solgt, setter vi opp en kjøpekontrakt på spansk og norsk. Kontrakten sendes så partene for gjennomlesning, før signering.

Det vil kreves et depositum av kjøper ved kontraktinngåelse. Resterende oppgjør skjer ved skjøteovertagelse. Der det er norsk selger og kjøper, kan sluttoppgjør/betaling ordnes med overføring i Norge.

På overtakelsesdagen går vi sammen med deg og kjøper til Notaren. Du er representert med oss under hele prosessen. I etterkant hjelper vi deg med alle praktiske gjøremål relatert til salget av din bolig.

Styling fremhever boligen

Tenk hvordan du kan fremheve det positive ved akkurat din bolig. Et positivt førsteinntrykk er avgjørende for interesse, bud og salg av bolig. Få din bolig til å fremstå mest mulig attraktiv for salg. Oppnå en følelse av et hjem kjøper ønsker å bo i.

Foto

Det visuelle førsteinntrykket er meget viktig. Det er da du skal fange kundens interesse. Vi ønsker selvfølgelig at din bolig skal vise seg fra sin beste side. Vår samarbeidende profesjonelle fotograf, vet hvordan han skal ta bildene for å fremheve eiendommen på best mulig måte.

Tekst som treffer

I samarbeid med deg ønsker vi å formidle din kunnskap og erfaring om din bolig og nabolag. Riktig tekst kan ofte vekke følelser og interesse, og gjøre akkurat din bolig attraktiv for kjøpere.

Markedsføring

Riktig markedsføring er avgjørende. Vi prøver heletiden å tilpasse oss og finne de riktige kanaler for din bolig. Vi kommer med råd, slik at vi kan oppnå best mulig pris for din eiendom. Du bestemmer selv hvilke medier du vil benytte.