Villas Finestrat

Enebolig · Til salgs
Fra €980,000

Villas Finestrat en opplevelse i moderne design og funksjonalitet.

Villas Finestrat befinner seg i et lukket eksklusivt villaområde med panorama utsikt til Middelhavet. Prosjektet består av eksklusive eneboliger i et privilegert og rolig villa område.   Mellom Middelhavet og fjellene i Sierra Cortina. Fire av villaene er nå ute for salg.

Villaene er en opplevelse i moderne design og er utformet med spesiell oppmerksomhet til hver minst detalj og smarte løsninger. Hver og en av villaene er tilpasset tomten den bygges på og har sin egen personlighet med arkitektens signatur. Det er lagt stor vekt på uterom for å leve livet utendørs.

Finestrat befinner seg i hjertet av den vakre Costa Blanca kysten, mellom Middelhavet og fjellene i Sierra Cortina. Kun 55 kilometer nordøst for Alicante internasjonale flyplass, ca. 35 min. med bil.

Villaene

Designer villaene er bygget med bruk av kvalitetsmateriale, det nyeste av teknologi og med stor vekt på å harmonere de store uterommene med villaen. Det brukes store vindusflater for å gi villaen mye naturlig lys og ta innover seg den flotte utsikt.

Villaen som er avbildet er på 396 kvadratmeter og har 90 kvadrat terrasse fordelt på to soner. Den har tre nivåer, 3 doble soverom med innebygde garderobeskap og suit badeværelse til hvert av soverommene, åpen kjøkkenløsning til spisestue og stue, utgang til terrasser og den eventyrlige opparbeidede hagen fra kjøkken og stue.

Trappen som binder de tre nivåene sammen er et smykke i seg selv. Hoved soverommet har direkte utgang til egen balkong. Direkte adkomst fra parkeringskjelleren til boligen. Den romslige underetasjen kan lett brukes som ekstra soverom, boltreplass for barn eller det du måtte ønske.

Denne villaen selges som vist på bildene, fult møbler og med hvitevarer.

Kontakt oss for spesifikk informasjon om hver av de andre villaene.

Smart Home

Teknologien som betjener villaen gir unik effektivitet og komfort for beboerne. Vinduspersienner styres automatisk, lys justere i henhold til tiden av døgnet, inneklimaet tilpasser seg temperaturen ute. Komfort som tar svært liten tid å venne seg til, og er lett savnet når den er borte. 

Finestrat

I Finestrat kan du vandre rolig gjennom historiske gater og torg, puste inn frisk luft og kjenne duften fra gamle frukthager med mandel, oliven og algorrobo trær. Det historiske sentrum er bygget på grunnmuren av et gammelt maurisk slott.

Finestrat har klart å beholde sitt historiske særpreg mens landsbyen tilpasser seg nye tider og det moderne samfunnet. I en kombinasjon av tradisjon og det moderne har landsbyen tatt vare på miljøet og skapt en god harmoni. Mange nordeuropeere har derfor allerede etablert seg med feriebolig i Finestrat og er tiltrukket av landsbyens sjarm, naturlige miljø og klima.

Finestrat er en by med en lovende fremtid. Økonomien vokser, er dens naturlige miljø er respektert og beundret.

Tilleggsinformasjon

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (3)