SOLGT!!! ORIHUELA COSTA – VILLAMARTIN FIREMANNSBOLIG 3 SOVEROM

· Til salgs
€137,000

Orihuela Costa – Villamartin ligger kun 10 kilometer sør for Torrevieja sentrum, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til part av firemannsbolig over to plan med en av de beste beliggenhetene i boligsameiet. Eiendommen ligger sørvendt, skjermet fra trafikkert gate, med utsikt til grønt og velstelt fellesområde med svømmebasseng og nyter godt av meget gode solforhold fra morgen til kveld. Plasseringen oppleves mer luftig og med utsyn da fellesområdet er på skrå for eiendommen. To gode uteplasser gjør at det er lett å leve livet ute. Terrassen ved inngangsparti er utvidet slik at den utnyttes på en bedre måte. Takterrassen har god solgang, utsikt til fellesområdet og er stor nok til å ha solsenger og andre utemøbler på. Noen av kvalitetene ved å bo i dette området er nærheten til ulike servicetilbud og flotte rekreasjonsområder. Populære Villamartin Plaza som byr på variert underholdning om sommeren og et godt utvalg av ulike restauranter er i gåavstand til boligen. Boligen selges møblert og med hvitevarer.

Eiere av eiendommen fremhever at her har de alt de behøver for å ha en enkel ferie, muligheten til å være aktive og ta turer i nærområdet, gåavstand til servicetilbud og at det er barnevennlig som viktige kvaliteter for at de selv valgte denne boligen og området.

  • Kontakt megler på roger@mseiendom.com for salgsoppgave på eiendommen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Villamartin ligger ca. 10 km. sør for Torrevieja sentrum, 4 km fra kysten og på en høyde med utsikt til Middelhavet. Byggingen av Villamartin startet i 1972, og området har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud. Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet.

Villamartin er populært året rundt. I området ligger Los Dolses senteret, Rioja senteret, Villamartin Plaza og La Fuente senteret, som har et bredt utvalg av restauranter, butikker og andre servicetilbud. Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter er i kort avstand.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)