VILLACOSTA CLUB – 62 TERRASSELEILIGHETER I VILLAMARTIN OMRÅDET

Leilighet · Til salgs
€197,000

VillaCosta Club 3 byr på 62 moderne og lettstelte terrasseleiligheter i et veletablert område på Villamartin. Nå kan du sikre deg en leilighet i et populært område. 3 flott golfbaner i umiddelbar nærhet og kun 5 minutter med bil fra sandstrendene i Orihuela Costa. Leilighetene levers med 2 soverom og 2 bad. Muligheter for et soverom ekstra for leilighetene på bakkeplan. Varme i baderomsgulv. Alle leiligheter levers med garasjeplass og bod. Området for boligene vil være lukket og levers med fellesområde med svømmebasseng.

  • Priser fra 197 000 – 231 000 euro + omk. ca. 13%
  • Boligareal fra 79 m2.

Annen informasjon

Villamartin ligger ca. 10 km. sør for Torrevieja sentrum, 4 km fra kysten og på en høyde med utsikt til Middelhavet. Byggingen av Villamartin startet i 1972, og området har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud. Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet.

Villamartin er populært året rundt. I området ligger Los Dolses senteret, Rioja senteret, Villamartin Plaza og La Fuente senteret, som har et bredt utvalg av restauranter, butikker og andre servicetilbud. Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter er i kort avstand. Området byr også på fine turområder og sykkel muligheter langs kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området.
De nærmeste strendene befinner seg på La Zeina og Cabo Roig.

Golf
Villamartin området er kjent for sin flotte golfbane, og at det ligger hele 4 golfbaner i dette området med kort avstand imellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.

Rekreasjon
Ved golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)