SOLGT! PLAYA LOCOS – URBANT OG LEVENDE OMRÅDE VED MIDDELHAVET

Leilighet · Til salgs
€120,000

Torrevieja – Playa de los Locos ligger kun to kilometer nordøst for sentrum av Torrevieja, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til en meget attraktiv toppetasje leilighet med gode uterom. Har du et ønske om å bo sentralt ved Middelhavet, i et område som er levende året rundt, kan dette være noe for deg. Her er det kun 2 minutter ned til Middelhavet, sandstranden Los Locos, restauranter, bussholdeplass og til promenaden som fører deg inn til sentrum av Torrevieja. Området er urbant men samtidig rolig, frodig og skjermet. Leiligheten har alt på ett plan pluss takterrasse på hele 51 m2. fra stuen er det utgang til romslig veranda med gode solforhold. Takterrassen har benkeplate som fungerer som utekjøkken og bod.  Fellesområdet er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj, benker og beplantning.

Eier av eiendommen fremhever den sentrale beliggenheten og at det er et levende område som viktige kvaliteter.

Området og boligsameiet er ferdigutviklet og har god infrastruktur.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Playa de los Locos har i mange år vært populært for fastboende og de med feriebolig. Den sentrale beliggenheten, nærheten til Middelhavet, restaurantene og småbutikkene er noen viktige faktorer for at folk trives i dette området. For de som liker å gå, benyttes promenaden flittig. Å se morgensolen komme opp over Middelhavet og kaste lys over Los Locos stranden er en fin opplevelse.

Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (41)