VENDIDO/SOLGT – PLAYA DE LOS LOCOS – SENTRALT RETT VED MIDDELHAVET

Leilighet · Til salgs
€94,000

Torrevieja – Playa de los Locos ligger kun to kilometer nordøst for sentrum av Torrevieja, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til en attraktiv leilighet med urban beliggenhet i La Dama. Har du et ønske om å bo sentralt ved Middelhavet, i et område som er levende året rundt, kan dette være noe for deg. Her er det kun 1 minutt gange til sandstranden Los Locos, restauranter, bussholdeplass og til promenaden som fører deg inn til sentrum av Torrevieja. Området er urbant med flere butikker og servicetilbud, men samtidig rolig, frodig og skjermet. Leiligheten er gjennomgående og har alt på ett plan. Den ligger perfekt til i forhold til fellesområde og har flott utsikt mot bassenget fra kjøkkenvinduet. Fra stuen er det utgang til privat veranda.  Fellesområdet er opparbeidet med svømmebasseng, ute dusj, benker og beplantning. Her har det vært kun en eier, leiligheten er lite brukt og ikke vært i utleie.

Eiere av eiendommen fremhever den sentrale beliggenheten, lett parkering og adkomst til leiligheten, at det er et levende område og den enkle tilgangen til fellesområdet med basseng som viktige kvaliteter, for at de valgte denne boligen.

Området og boligsameiet er ferdigutviklet og har god infrastruktur.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Playa de los Locos har i mange år vært populært for de med feriebolig og fastboende. Klimaet, den sentrale beliggenheten, med nærheten til Middelhavet, restaurantene og småbutikkene er noen viktige faktorer for at folk trives i dette området. For de som liker å spasere, benyttes promenaden flittig. Å se morgensolen komme opp over Middelhavet og kaste lys over Los Locos stranden er en fin og god opplevelse.

Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden som er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)