TORREVIEJA – LOS ALTOS/HJØRNETOMT UTSIKT OG FINE UTEROM

Enebolig · Til salgs
€199,000

Velkommen til Residencial Los Huertos II i Torrevieja. Kun 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Eneboligen ligger på ende tomt og meget godt til i fasen. Høydedraget tomten ligger på gjør at du nyter godt av gode solforhold og fin utsikt over frukthagene som ligger i området, saltsjøen, Torrevieja by og noe utsikt til Middelhavet. Eiendommens mange uterom betegnes som favorittrommene og gjør det lett å leve livet ute. Godfølelsen får du også ved at det her er åpent og luftig. Hele uteområdet er flislagt samt at det er opparbeidet med beplantning. Eneboligen er bygget i typisk spansk stil, har parkering på egen tomt, 3 soverom og 2 bad. Fellesområdet er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj og område med solsenger.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Los Altos ligger ca. 5 kilometer sør for Torrevieja sentrum. Området er populært og har hatt en fin utvikling over flere år. Her er det en blanding av fastboende og ferierende med feriebolig fra ulike nasjoner. Eiendommen ligger ca. 2 km. fra Middelhavet. De nærmeste strendene befinner seg ved Acequion, Punta Prima og La Zenia.
For de som er kjent, er det høydedraget som ligger like ved universitet sykehuset i Torrevieja. Området ligger sentralt til men allikevel tilbaketrukket. 2 mindre kjøpesenter med ulike restauranter ligger 5-6 minutters gange fra eiendommen
Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger kun noen kilometer fra eiendommen.
I nærheten er det hele 4 golfbaner. Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane og ligger en kort kjøretur unna. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt trenings fasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (29)