SOLGT!! – ALTOS DEL LIMONAR TAKTERRASSE OG GODE SOLFORHOLD

Rekkehus · Til salgs
€73,000

Torrevieja – Altos del Limonar ligger kun tre kilometer vest for sentrum av Torrevieja, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til leilighet i rekke på andreplan med 2 soverom, 1 bad og romslig takterrasse i Altos del Limonar. Boligen har en av de beste beliggenhetene i boligsameiet. Ingen gjenboere og med store åpne områder rundt boligen som gjør det luftig og med godt utsyn.

Takterrassen på 44 m2 ble oppgradert med nye fliser på gulv og vegger i 2017. Den ligger sørvestvendt, har meget gode solforhold og fin utsikt mot fjellene i innlandet og solnedgangen. Takterrassen gir godfølelse og er favorittrommet. Den har paviljong med spesialsydd seilduk fra Norge, gassgrill og en praktisk bod for litt oppbevaring og vaskemaskin.

Boligsameiet er ferdig utbygd. Fellesområdene er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj og beplantning som gir området et fint preg. To tennisbaner hører til sameiet.

Parkering for bil inne på lukket område. Ved inngangspartiet som er overbygd, er det satt opp glassvinduer som kan åpnes. Rommet har blitt til en liten hagestue med plass til et lite bord og noen stoler.

Eier av eiendommen fremhever at takterrassen gjør livet enkelt å leve livet ute, den sentrale beliggenheten, utsikten og at det er et levende område som viktige kvaliteter.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com

Nærområdet til denne eiendommen er levende og har et miljø med Petanque spillende seniorer, en utekafe rett ved boligen, restauranter i nærområdet og ligger kun 15 minutters gange fra kjøpesenteret Habaneras og den store dagligvarebutikken Carrefour.

Rett ved boligen ligger den grønne ruten. Den går i det gamle jernbanesporet som gikk mellom Torrevieja og Albatera. Ruten som er bilfri benyttes i dag av syklister og gående Følger du ruten inn mot Torrevieja ender du opp ved den gamle jernbanestasjonen og ikke så langt fra den populære stranden Acequion. Ca. 15 min gange og 5 min. på sykkel fra denne boligen.

For de som vil kombinere Golf og Middelhavet, så går det godt å bo i området Altos del Limonar. Innen 15-30 min. med bil er det flere golfbaner. En av dem, Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)