SOLGT!!!! – ALTOS BAHIA 4-MANNSBOLIG HJØRNETOMT MEGET GOD BELIGGENHET

Rekkehus · Til salgs
€175,000

Velkommen til Residencial Altos De La Bahia 5 i Torrevieja. Kun 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Part av 4manns-bolig med en av de beste beliggenhetene i boligsameiet.  Eiendommen ligger på romslig hjørnetomt har god solgang, oppleves som åpen og luftig og vender ut mot flott opparbeidet park. Utsikten til Middelhavet og parken fra uteområdene gir godfølelse og gjør eiendommen attraktiv. Boligen  har 3 soverom og to bad fordelt på to etasjer. Romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Uteområdet er opparbeidet med fliser og beplantning av blant annet sitrustrær. Bod i hagen. Parkering på egen tomt og i gaten. Fellesområdet har svømmebasseng og utedusj.

Her har du gåavstand til de fleste hverdagsbehov og kjøpesenteret Torremarina med stor dagligvarebutikk, restauranter, småbutikker, apotek og bank. Bussholdeplassen med buss til Torrevieja sentrum ligger like ved. Fin sykkelavstand til sentrum av Torrevieja og de nærmeste strendene som er La Mata stranden og Playa de Los Locos.

Boligsameiet er ferdig utbygd og betegnes blant beboerne som rolig, veldrevet og med gode naboforhold.

Fra Altos Bahia kobler du raskt ut på hovedveien N-332 som tar deg sørover og nordover langs Middelhavet og Costa Blanca kysten.

 

BE OM SALGSOPPGAVE FOR MER UTFYLLENDE INFORMASJON!

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Altos de la Bahia har i mange år vært populært for skandinaver og fastboende spanjoler. Området lever hele året og ligger sentralt til på et høydedrag som gir flere av eiendommene utsikt til Middelhavet. Her er det nærhet til vakre sandstrender som La Mata og Playa de los Locos. Du har tilgang til parker, idrettsområdet i Torrevieja med stort innendørs svømmebasseng, friidrettsbane og fotballbaner. Friluftsområdet i La Mata lagunen er et mekka for rekreasjon, gåturer, løping og sykling og ligger i kort avstand.
Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com
For de som vil kombinere Golf og Middelhavet, så går det godt å bo i området Altos Bahia. Innen 15-30 min. med bil er det flere golfbaner. En av dem, Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt trenings-fasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (3)