TORREVIEJA – AGUAS NUEVAS BUNGALOW BAKKEPLAN MED 3 SOVEROM 2 BAD

Rekkehus · Til salgs
€172,500

Velkommen til Residencial Varudi Aguas Nuevas i Torrevieja. Kun 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Nyere rekkehus på hjørne tomt, moderne løsninger og god beliggenhet i boligsameiet. Romslig østvendt hage med sol-gang fra øst og sør, oppleves som åpent og luftig. Her er det lett å leve livet ute. Hage og inne rom har god kontakt, med store vindusflater som slipper lys og utsikten inn. Et godt hus å komme hjem til. Den urbane beliggenheten gjør at alle i familien kan få sine behov oppfylt. Her er det nærhet til turområde, stort sports-område, musikk auditorium, marked, butikker, restauranter, sandstrand, golf, m.m. Boligen har 3 soverom og 2 bad, alt på ett plan. Stue med åpen kjøkkenløsning. Uteområdet er opparbeidet med fliser for enkelt vedlikehold. Fellesområdet er uvanlig innholdsrikt, stort og innbyr til trivsel. Området er opparbeidet med beplantning, kunstgress, stort svømmebasseng, Jacuzzi, dusjer, wc, rekreasjonsområde, Padel bane, minigolf, lekeplass og fontene.  Parkering i parkeringskjeller. Nærmeste strender er La Mata og Playa de Los Locos. Boligsameiet og området rundt er ferdig utbygd.

Fra Aguas Nuevas kobler du raskt ut på hovedveien N-332 som tar deg sørover og nordover langs Middelhavet og Costa Blanca kysten.

Annen informasjon

Aguas Nuevas ligger kun noen kilometer nord øst for selve sentrum av Torrevieja. Området er meget populært, ligger sentralt og kan by på de fleste servicetilbud i gå-avstand. God bussforbindelse.

I Aguas Nuevas har kort avstand til det det vernede rekreasjonsområdet i La Mata lagunen. Friluftsområdet med sin innsjø er ofte brukt for rekreasjon, turer og aktiviteter. Her er det stier i pinjeskog og åpent terreng og parseller med vinmarker. Området er et mekka for deg som generelt liker deg utendørs, gå tur, løpe eller sykle.

I det offentlige idrettsanlegget som ligger ved Aguas Nuevas kan du nyte fasiliteter av høy kvalitet. Området er tilrettelagt for funksjonshemmede. Her kan du bruke et stort innendørs svømmebasseng, tennisbaner, padel, squash og treningsrom. De mange og flotte kunstgressbaner som ligger der, kan benyttes når det er ledig kapasitet. Utendørs friidrettsbane i flotte omgivelser, med 400 meter løpebane som er opplyst på kveldstid, fri til bruk, m.m.
Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com

For de som vil kombinere Golf og Middelhavet, går det godt å bo i området Aguas Nuevas. Innen 15-30 min. med bil er det flere golfbaner. En av dem, Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt treningfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (5)