ROYAL PARK CENTER -VILLAMARTIN/ UTSIKT TIL MIDDELHAVET

Rekkehus · Til salgs
€185,000

Leiligheter i rekke med moderne uttrykk i den populære kystkommunen Orihuela Costa. Kun 45 min fra Alicante Internasjonale flyplass og 25 min. fra flyplassen i San Javier, Murcia.

Beliggende på en høyde med utsikt til Middelhavet i Los Dolses/Villamartin bygges nå disse moderne rekkehusleilighetene. Velg mellom bolig på bakkeplan med hage eller andreetasje med takterrasse. 2-3 soverom, 2 bad, p-kjeller og fellesområde med svømmebasseng og grøntområde. Her kan du nyte livet på utsiden i romlig hage, på terrassen eller på takterrassen.

 

Fasen 1 er ute for salg nå! Innflytningsklar juli 2018.

Priser fra 185 000 til 240 000 euro

Leiligheter fra 82 til 104 m2

Kontakt oss for mer informasjon!

Kontakt oss for visning!

 

Los Dolses/Villamartin har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud.  Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet. Royal Park Center ligger ca. 5 minutters kjøretur fra Middelhavet og vakre sandstrender. Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter ligger innen 3minnutters kjøretur. Området kan by på 4 golfbaner og flotte rekreasjonsområder for ulike aktiviteter.

Tilleggsinformasjon

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)