RESERVERT!!! PUNTA PRIMA – TORREVIEJA LEKKER PENTHOUSE

Penthouse · Til salgs
€179,000

Torrevieja – Punta Prima ligger kun fem kilometer sør for Torrevieja sentrum, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til en attraktiv, godt vedlikeholdt og velutstyrt Penthouse leilighet i Panorama Park på populære Punta Prima. Går du med et ønske om å bo sentralt ved Middelhavet, i et område som er levende året rundt, kan dette være noe for deg. Her er det kun 5 minutt gange til sandstranden og den meget populære restauranten Punta Prima. Restauranten ligger på en klippe over Middelhavet med milevis av utsikt til blå natur og kyststripen. Her er det lett å få en god opplevelse. I kort gangavstand til boligen er det, bussholdeplass, flere restauranter, kjøpesenter med stor dagligvarebutikk, apotek, bank m.m. Selv om området er urbant oppleves det som rolig, skjermet og frodig. Fellesområdet har 2 svømmebasseng omkranset av pene hager stelt med mye kjærlighet av profesjonelle gartnere. Leiligheten oppleves som lys, med godt utsyn gjennom store vindusflater, har alt på et plan og direkte utgang fra stue til vestvendt romslig overbygd veranda. Boligen selges møblert, med hvitevarer og en god del utstyr. Her er det bare å flytte rett inn. Med boligen følger også privat parkeringsplass i parkeringskjeller. Felles bod og felles sykkel bod.

Leiligheten er brukt som feriebolig og ikke vært i utleie. Boligsameiet er ferdigutviklet, og området har god infrastruktur.

Eiere av eiendommen fremhever den sentrale beliggenheten med gåavstand til det meste, den korte avstanden til Middelhavet og stranden, de flotte fellesområdene og at sameiet har kontinuerlig sikkerhetsfolk på området som viktige kvaliteter, for at de valgte denne boligen og område.

 

  • Kontakt megler på roger@mseiendom.com for salgsoppgave på eiendommen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Punta Prima befinner seg kun 5 kilometer sør for Torrevieja sentrum, og har i lang tid vært et populært område å bo i for ferierende og fastboende. Med sin nære beliggenhet til Middelhavet, ulike strender og de fleste servicetilbud, føler mange at dette er en god og enkel plass å bo. Området er godt utviklet og bebodd året rundt. Ved Middelhavet er det promenade og gangstier som brukes til flotte turer, og fører deg til ulike strender i området. Like ved denne eiendommen er det bussholdeplass. Bussen går normalt hver halvtime inn til Torrevieja sentrum på dagtid. Ønskes det å sykle til Torrevieja sentrum er det også mulig langs sykkelvei og vei eller langs stier ved Middelhavet. Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger ca. 3 km fra Punta Prima.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)