SOLGT!!! TORREVIEJA – PLAYA DEL CURA URBAN PENTHOUSE 3 SOVEROM

Leilighet · Til salgs
€89,000

Velkommen til Calle Galeon 11 i Torrevieja. Kun 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Urban toppetasjeleilighet med 3 soverom og 2 bad. Kun noen minutters gange fra de kjente strendene Playa del Cura og Playa de Los Locos. Her er det gangavstand til det meste, de fleste servicetilbud er i umiddelbar nærhet. Kun 10 minutters gange til sentrum og havnen i Torrevieja.

Ønsker du å bo i en levende bydel og nyte livet med en gang du kommer ut fra boligen, ha rask tilgang til Middelhavet og strandpromenaden, være uavhengig av bil og bo sentrumsnært, kan dette være boligen for deg. Området er ferdigutviklet og har fastboende fra ulike nasjoner og spanjoler.

Leiligheten ligger i 5 etasje i en bygård som er typisk for dette området. Bygården har heis og parkeringsplass i lukket parkeringskjeller følger boligen. Direkte utgang fra stue til veranda. Bussterminalen med bl.a. ankomst og avgang til Alicante internasjonale flyplass ligger i gå-avstand til boligen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Playa del Cura området i Torrevieja er et meget populært område å bo i. Her er det et urbant preg, flere kafeer, restauranter og butikker på hvert hjørne. Små parker, torg, Middelhavet og strender i umiddelbar nærhet. Busstopp rett ved boligen.

Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com

For de som vil kombinere Golf og Middelhavet, går det godt å bo i området Playa del Cura. Innen 15-30 min. med bil er det flere golfbaner. En av dem, Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (40)