ORIHUELA COSTA – VILLAMARTIN MODERNE ENEBOLIGER

Enebolig · Til salgs
€235,000

Prosjektet El Mirador ligger på Villamartin i Orihuela Costa På Costa Blanca kysten. Eneboligene er bygget i moderne design, har store vindusflater som slipper lyset og utsikten inn. Bygges med fin standard og gode løsninger. Eneboligene består av 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken, hage med svømmebasseng, parkering og uteplass, bod med bereder og plass til vaskemaskin, altan i andreetasje ut fra soverom og takterrasse. Prosjektet El Mirador består av 28 eneboliger beliggende på utsiktstomt.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Villamartin befinner seg i Orihuela Costa på Costa Blanca sør i Alicante provinsen i Spania. Ca. 45 minutter med bil fra Alicante internasjonale flyplass.
Villamartin ligger ca. 10 km. sør for Torrevieja sentrum, 4 km fra kysten og på en høyde med utsikt til Middelhavet.
Byggingen av Villamartin startet i 1972, og området har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud. Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet.
De nærmeste strendene befinner seg på La Zeina og Cabo Roig.
Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger like ved Villamartin.
Villamartin området er kjent for sin flotte golfbane, og at det ligger hele 4 golfbaner i dette området med kort avstand mellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.
Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.
Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (39)