SOLGT!!! HORIZONTE ENEBOLIG MED GODE UTEROM I POPULÆRT OMRÅDE

Enebolig · Til salgs
€199,000

Velkommen til en sjarmerende enebolig i et sentralt og populært område. For de som er kjent grenser området Horizonte til Playa Flamenca. Området kan by på flere servicetilbud som restauranter og dagligvarebutikk i gåavstand fra eiendommen. Tomten som er på 314 m2, har flere gode uteplasser som gjør livet enkelt å leve ute. Uteplassene oppleves som luftige med godt utsyn. Her er det lett å få godfølelsen. Eiendommen nyter god av meget gode solforhold fra flere himmelretninger og noe utsikt mot Middelhavet fra takterrassen. Hele uteområdet er flislagt med innslag av beplanting som for eksempel appelsintre. Terrassen ved inngang til boligen har markisetak til solskjerming og glassvegger mot nabo. I bakhagen er det satt opp en frittstående ute-bod i tre. Her er det også muligheter til å nyte et bad i Jacuzzi som følger med salget.  Eiendommen vender ut mot gate og en liten kommunal park. Dette gjør at det føles åpent. I hagen er det carport med parkering for plass til en bil. Boligen har innlagt gass, stue som oppleves romslig, spisestue, åpent kjøkken med spiskammer, to soverom, ett bad og takterrasse. Den selges møblert, med hvitevarer og en del utstyr. Her er det mulig å flytte rett inn.

Eiere av eiendommen fremhever nærhet og gåavstand til butikker, restauranter og badestrand. At det er et rolig og stille strøk med hyggelige naboer. Kvaliteten til eiendommen som lar de leve livet ute og dra fordel av det gode klimaet som viktige kvaliteter for at de har trivdes og for at de valgte denne eiendommen.

 

  • Kontakt oss for salgsoppgave for eiendommen.
  • Kontakt oss for visning.

 

Inneholder

Boligen har stue, spisestue, kjøkken med spiskammer, to soverom, bad og takterrasse. I tillegg følger det med en frittstående tre-bod og nyoverhalt Jacuzzi som er plassert i bakhagen. Utvendig er det en ekstra bod innlemmet i selve boligen, der det i dag er plassert et fryseskap. To små boder til er etablert. I stuen er det gass peis og varmepumpe for oppvarming. Alle vinduer har gitter og sjalusidør. Ved hoveddør er det montert gitter på innsiden. Ventiler i de fleste rom. Det er montert safe i boligen. Utemøbler som følger med, er to spisebord og fire stoler. Internett og norske tv-kanaler er installert. Det gjøres oppmerksom på at Wifi og Tv kanaler må bestilles på nytt av ny eier.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

• 45 minutter fra Alicante flyplass
• 8 minutter fra Torrevieja
• 20 min fra Guardamar
• 7 minutter fra La Zenia Boulevard
• 50 minutter fra Cartagena
• 10 minutter fra Golf
• 5 minutter fra strand

Orihuela Costa - Horizonte ligger kun 5 kilometer sør for Torrevieja sentrum, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Horizonte ligger sentralt til i Orihuela Costa. Fra denne eiendommen er det noe utsikt til Middelhavet fra takterrassen og gåavstand til flere ulike servicetilbud. De nærmeste sandstrendene ligger mellom Punta Prima og La Zenia. Det kjente lørdagsmarkedet på Playa Flamenca og kjøpesenteret Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter ligger i kort avstand. Til og fra denne eiendommen kobler du raskt ut på nasjonalveien 332 som tar deg til ulike flotte og kjente steder langs Costa Blanca kysten.

I området ligger det hele 4 kjente golfbaner, Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas, som er åpne året rundt. Det er kort avstand mellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.

Rekreasjon
Ved La Zenia stranden er det en fantastisk tursti langs yttersiden på klippene langs Middelhavet. Turen fra La Zenia til Cabo Roig er virkelig en opplevelse av blå natur. Ved golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)