ORIHUELA COSTA – PLAYA FLAMENCA NYTT PROSJEKT POPULÆR BELIGGENHET

Leilighet · Til salgs
€269,000

Velkommen til et nytt moderne prosjekt med sentral beliggenhet og havutsikt. Prosjektet Sunrise de Lux bygges av utbygger Duly Investment og består av 144 moderne leiligheter med 2 soverom, 2 bad, god standard og romslig terrasse for alle leiligheter fra 22-89 m2.. Leilighetene er fordelt på ti blokker over 4 etasjer med heis. Fellesområdet har svømmebasseng, lekeplass for barn, sosialsone for grilling, gym, badstue og romslige grøntområder.

Alle leiligheter selges fult møblert, med hvitevarer, varme i baderomsgulv, dekorasjon, tv, varmepumpe og elektriske persienner. Privat garasjeplass i lukket p-kjeller med bod.

  • Priser fra 269 000 til 439 000 euro + omk.

Salget er allerede godt i gang – så sikre deg din leilighet i dag!  Ønsker du direkte kontakt med megler ringer du 92 23 43 43 eller ta kontakt på e-post roger@mseiendom.com

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Playa Flamenca ligger sentralt til i Orihuela Costa og kun 5 km. fra Torrevieja sentrum. Fra dette prosjektet vil mange av leilighetene få utsikt til Middelhavet. Her er det gåavstand til flere ulike servicetilbud. De nærmeste sandstrendene ligger mellom Punta Prima og La Zenia. Det kjente lørdagsmarkedet på Playa Flamenca og kjøpesenteret Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter ligger i kort avstand. Fra denne beliggenheten kobler du raskt ut på nasjonalveien 332 som tar deg til ulike flotte og kjente steder langs Costa Blanca kysten.

I området ligger det hele 4 kjente golfbaner, Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas, som er åpne året rundt. Det er kort avstand mellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.

Rekreasjon
Ved La Zenia stranden er det en fantastisk tursti langs yttersiden på klippene langs Middelhavet. Turen fra La Zenia til Cabo Roig er virkelig en opplevelse av blå natur. Ved golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)