SOLGT! – LOMAS DE CABO ROIG 4-MANNSBOLIG HAGE OG TAKTERRASSE

Rekkehus · Til salgs
€109,500

Velkommen til Playa Golf III på Lomas de Cabo Roig i Orihuela Costa. Kun 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Denne flotte eiendommen er part av 4-manns bolig og har boligarealet på ett plan samt pen opparbeidet hage og takterrasse med god solgang. Hagen har gode uterom og favorittrommet i boligen har blitt den Innglassede terrassen som gir et flott rom der du kan tilbringe tid i le for vær og vind samt at det gir god kontakt mellom boligen og uterommet.  Her er det lett å leve livet ute. Eiendommen vender ut mot bred gate og park, noe som gir eiendommen en åpen og fin opplevelse. Ingen gjenboere. Boligen er godt vedlikeholdt, har hatt kun en eier som er norsk og den er brukt som feriebolig. Boligen selges møblert og med hvitevarer. Samt en god del utstyr. Her er det bare å flytte rett inn. Eierne fremhever at området er fredelig og at de har gode naboer.  Fellesområdet som ligger like ved boligen er flott opparbeidet med svømmebasseng, dusjer, solsenger og parasoller.

Eiendommen har parkering på egen tomt. Det er også godt med parkering i gaten om ønskelig. 4 boder, der en av de har god plass til sykler m.m. Badet er renovert i 2013, fremstår som velholdt og har varme i gulv.

 

BE OM SALGSOPPGAVE FOR MER UTFYLLENDE INFORMASJON!

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Området er populært og har hatt en fin utvikling over flere år. Her er det en blanding av fastboende og ferierende med feriebolig fra ulike nasjoner. Eiendommen ligger ca. 2 km. fra Middelhavet. De nærmeste strendene befinner seg ved Campoamor, Cabo Roig og La Zenia.
De fleste servicetilbud er i nærområdet. Ett nytt kjøpesenter er under utbygging like ved eiendommen. Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger kun noen km fra Lomas de Cabo Roig. For de som liker å gå er senteret innen en avstand på 25.min. eller 10 min. på sykkel. Torrevieja, Alicante, Cartagena, Murcia og Orihuela er de nærmeste byene med en viss størrelse.
I området er det hele 4 golfbaner. Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane og ligger en kort kjøretur unna. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt trenings-fasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.