SOLGT! TORREVIEJA – OPPUSSINGSOBJEKT/ POPULÆR BELIGGENHET.

Rekkehus · Til salgs
€49,900

Velkommen til Bella Antonia 41 i Nueva Torrevieja. Hjørnerekkehus i to etasjer med utvendig vaskerom, bod og romslig takterrasse med gode solforhold. Eiendommen har en tomt på 154 m2. Boligen har 2 stuer 2 kjøkken, 3 soverom 2 bad, terrasse på 9 m2 rett ut fra hovedinngang som ligger sør-vestvendt. Førsteetasje er frem til i dag benyttet som feriebolig, andre etasje er ifølge eier ikke benyttet på ca. to år. Eiendommen er å betrakte som et oppussingsobjekt.  Rehabiliterings-behovet er betydelig med tanke på dagens krav til standard, derfor er prisen på eiendommen deretter. Mulighetene for boligen er mange og du kan til slutt sitte med en nyoppusset bolig der du har satt ditt eget personlig preg! Vi har hatt bygge kyndige til å befare eiendommen og fått estimert ca. pris for rehabilitering innvendig og utvendig.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Nueva Torrevieja ligger i ett sentralt og populært område i Torrevieja. Her kan du gå til alt; dagligvarebutikk, ulike forretninger, legesenter, restauranter, kjøpesenteret Habaneras, treningsstudio, sportsområdet i Torrevieja med stort innendørs svømmebasseng, friidrettsbane og fotballbaner, badeland etc. Havnen, bykjernen og Middelhavet ligger kun to kilometer fra eiendommen. God bussforbindelse. Friluftsområdet i La Mata Lagunen er et mekka for rekreasjon, gåturer, løping og sykling og ligger i fin avstand.
De populære by sandstrendene Playa de Los Locos og Playa del Cura ligger innen ca. 15-20 minutters gange. På vei ned til stranden Los Locos kan du spasere i det særegne og populære området Los Angeles. Området består av karakteristiske småhus som ble bygd i Torrevieja på 1980 tallet. Her kan du også gå innom området til Restaurant Danmark, som tilbyr svømmebasseng og tennisbane til sine gjester, besøke den skandinaviske dagligvarebutikken eller de andre forretningene.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (30)