TORREVIEJA-SENTRALT OG POPULÆRT OMRÅDE-PANORAMAUTSIKT

Leilighet · Til salgs
€70,000

Velkommen til Joven Pura 77 i Nueva Torrevieja. Sentralt og populært område med gåavstand til de fleste servicetilbud, kjøpesenter og sportsområde. Leilighet i tiende etasje med panoramautsikt til milevis av Middelhavet og norddelen av kyststripen i Torrevieja. Østvendt veranda med morgen og formiddagssol. Blokken har felles takterrasse med gode solforhold hele dagen. Inngangspartiet til leiligheten er vestvendt og har svalgang med godt utsyn mot innlandet og fjellene. Leiligheten har stue, åpent kjøkken med barløsning, 2 soverom, bad og åpent rom for vaskemaskin og bereder. Fellesområdet er opparbeidet med grøntområde, lekeplass og to svømmebasseng. Bygningen har to heiser og trapp. Nærmeste strand er den populære sandstranden Playa de los Locos. Ca. 15 min. gange fra leiligheten.

Eier av eiendommen fremhever den fantastiske utsikten mot Middelhavet, kyststripen og saltsjøene, og at det har føltes trykt å bo i leilighet høyt oppe, samt at ingen kan se inn vinduene. Godt naboforholdet med nærmeste nabo og den sentrale beliggenheten med gåavstand til de fleste servicetilbud, som viktige kvaliteter for at de har trivdes og valgte denne eiendommen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Avstander med bil:
• 45 minutter fra Alicante flyplass
• 3-4 minutter fra Torrevieja sentrum
• 20 min fra Guardamar
• 10 minutter fra La Zenia Boulevard
• 50 minutter fra Cartagena
• 15 minutter fra Golf
• 3 minutter fra strand

Nueva Torrevieja ligger i ett sentralt og populært område i Torrevieja. Her er det gåavstand til, dagligvarebutikk, ulike forretninger, legesenter, restauranter, kjøpesenteret Habaneras, det populære fredagsmarkedet, det internasjonale auditoriet i Torrevieja med utstillinger og konserter, treningsstudio, utvendig treningspark, sportsområdet i Torrevieja med stort innendørs svømmebasseng, friidrettsbane og fotballbaner, badeland etc. Havnen, bykjernen og Middelhavet ligger mindre en to kilometer fra eiendommen. God bussforbindelse. Friluftsområdet i La Mata Lagunen er et mekka for rekreasjon, gåturer, løping og sykling og ligger i fin avstand.

De populære by sandstrendene Playa de Los Locos og Playa del Cura ligger innen ca. 15-20 minutters gange. På vei ned til stranden Los Locos kan du spasere i det særegne og populære området Los Angeles. Området består av karakteristiske småhus som ble bygd i Torrevieja på 1980 tallet. Det er flere restauranter i området.

Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (16)