SOLGT!!! LOS DOLSES – VILLAMARTIN SJARMERENDE REKKEHUS

Rekkehus · Til salgs
€149,000

Los Dolses – Villamartin – Orihuela Costa ligger kun 10 kilometer sør for Torrevieja sentrum, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til et meget sjarmerende rekkehus, med flere gode uteplasser som gjør livet enkelt å leve ute, gode solforhold fra flere himmelretninger og vakker utsikt mot Middelhavet og et grønt og pent fellesområde med svømmebasseng. Uteplassene oppleves som luftige med godt utsyn. Her er det lett å få godfølelsen.  Boligen er gjennomgående med hage foran og bak. Det er utgang fra stue til terrasse. Fra soverommene er det direkte utgang til bakhage og fellesområde. Til det ene soverommet er det lagt opp rampe for rullestol. Takterrasse er også gjennomgående og har derfor fin utsikt begge veier og gode solforhold. Deler av takterrassen er overbygd og har oppmurt utegrill. Et ekstra bad er bygd på takterrassen. Rørsystemet til badet ble ordnet samtidig som boligen ble bygd. Eier har installert ventiler i alle rom og lagt fuktsperre i krypkjeller under boligen. Noe som gjør at inneklimaet er godt. To praktiske boder er laget under terrasse ved hovedinngang.  I kort avstand til eiendommen finnes de fleste servicetilbud. Området er ferdig utbygd og har fin infrastruktur. Det oppleves som velholdt, med frodige hager og skjermet. Gaten ved boligen er enveiskjørt og brukes av de som bor i området. Eiendommen er godt vedlikeholdt, lite brukt og kun brukt som feriebolig. Den har ikke vært i utleie. Boligen selges møblert, med hvitevarer og en god del utstyr. Her er det bare å flytte rett inn.

Eiere av eiendommen fremhever felleskapet blant beboerne i sameiet, beliggenheten, at sameiet er velorganisert med god økonomi og avsatte midler til ekstraordinære reparasjoner og utbedringer, at det er gode rutiner for driften av fellesområdet og bassenget og at det alltid er gode parkeringsforhold i gaten ved eiendommen, som viktige kvaliteter for at de har trivdes og for at de valgte denne boligen.

Boligsameiet er ferdigutviklet, og området har god infrastruktur.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Villamartin ligger ca. 10 km. sør for Torrevieja sentrum, 4 km fra kysten og på en høyde med utsikt til Middelhavet. Byggingen av Villamartin startet i 1972, og området har utviklet seg til en moderne landsby med villaer, rekkehus og leiligheter. God infrastruktur, butikker, restauranter og en rekke andre tilbud. Urbanisasjonen Villamartin er kjent for sin fine Plaza med restauranter, flotte palmer og annen virksomhet.

Los Dolses i Villamartin er populært året rundt. Det er veletablert og har kort avstand til Los Dolses senteret, Rioja senteret, Villamartin Plaza og La Fuente senteret, som har et bredt utvalg av restauranter, butikker og andre servicetilbud. Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter er i kort avstand til Los Dolses. Området byr også på fine turområder og sykkel muligheter lang kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området.

De nærmeste strendene befinner seg på La Zeina og Cabo Roig.

Golf
Villamartin området er kjent for sin flotte golfbane, og at det ligger hele 4 golfbaner i dette området med kort avstand imellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.

Rekreasjon
Ved golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)