EL MIRADOR DE LOS BALCONES – TORREVIEJA/ SALTVANNBASSENG

Enebolig · Til salgs
€210,000

Velkommen til El Mirador De Los Balcones 69. Eneboligen ligger i en stille og rolig gate, på et lite høydedrag og nyter godt av gode solforhold, fin utsikt fra takterrassen til fjellene i innlandet der kveldssolen går ned, saltsjøen og Torrevieja. Noe utsikt til Middelhavet. Tomten har gode uterom for å leve livet ute. Hele uteområdet er flislagt og praktisk å rengjøre. Eneboligen er bygget i klassisk spansk arkitektur, har lukket carport, 3 soverom, 2 bad og eget svømmebasseng med saltvann. To av soverommene og det ene badet er i første etasje. Boligsameiet har stort fellesområde med svømmebasseng, som ligger like ved eiendommen.

Eier av eiendommen er norsk og ervervet den i 2015. I 2016 ble eiendommen oppgradert på flere områder. Blant annet ble det anlagt svømmebasseng 3×5 meter med flisgulv rundt bassenget, carport ble utvidet og lagt nytt tak, det meste av det elektriske anlegget ble byttet og nytt sikringsskap kom på plass, badet i førte etasje ble totalrenovert, nye varmepumper ble installert, ny bereder, nye markiser, uteområdet har nedfelt rist for drenering/avløp, alle hvitevarene unntatt kjøleskap ble byttet, samt at det ble ordnet med et stort skap i hagen for oppbevaring av bereder og vaskemaskin, som ble kjøpt nytt.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Los Balcones ligger ca. 5 kilometer sør for Torrevieja sentrum. Omtrent 40 minutter med bil fra Alicante internasjonale flyplass og 20 minutter fra flyplassen i San Javier.

For de som er kjent, er det høydedraget som ligger like ved universitet sykehuset. Området ligger sentralt til men allikevel tilbaketrukket. Det er veletablert og har flere fastboende. 2 mindre kjøpesenter med ulike restauranter ligger 5-6 minutters gange fra eiendommen

Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger kun noen kilometer fra eiendommen.
De nærmeste sandstrendene ved Middelhavet er Playa Asequion og Los Naufragos, og ligger kun 5 min. med bil fra eiendommen. Naturområdet ved Punta Prima benyttes også ofte av de som bor i dette området. Ellers er det kort vei til alle strendene i Orihuela Costa.

I nærheten er det hele 4 golfbaner. Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane og ligger en kort kjøretur unna. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt trenings-fasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (41)