SOLGT!!! TORREVIEJA – LIMONAR II GODE UTEOM OG SOLFORHOLD

Part av firemannsbolig · Til salgs
€79,000

Torrevieja – Urbanisasjon Limonar II ligger kun noen kilometer vest for sentrum av Torrevieja, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til part av firemannsbolig med alle rom på ett plan, direkte utgang til hage med morgensol og ut mot ettermiddagen og takterrasse med meget gode solforhold i urbanisasjonen Limonar II. Eiendommen har en av de bedre beliggenhetene i fasen og vender ut mot felles grøntområde og park. Beliggenheten oppleves frodig, luftig og med godt utsyn. Ingen gjenboere. Her er det enkelt å leve livet ute. Hagen er flislagt for enkelt vedlikehold og har sol fra flere himmelretninger. Takterrassen på nesten 50 m2 er disponert for sol gjennom det meste av dagen. Parkering for bil i hagen om ønskelig. Det er også muligheter for parkering i gaten i området. Boligen har 2 soverom, kjøkken, 1 bad, patio og romslig takterrasse.

Boligsameiet er ferdig utbygd. Fellesområdet er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj og beplantning som gir området et fint preg.

 

Eiere av eiendommen fremhever at det er et rolig strøk med gode naboer, at det er en velholdt park rett over eiendommen og at fellesområdet med svømmebassenget er rent og pent og vannet i bassenget er rent og blir tatt vare på under sommer sesongen som viktige kvaliteter for at de har trivdes og for at de valgte denne eiendommen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

• 45 minutter fra Alicante flyplass
• 5 minutter fra Torrevieja
• 20 min fra Guardamar
• 10 minutter fra La Zenia Boulevard
• 55 minutter fra Cartagena
• 15 minutter fra Golf
• 5 minutter fra strand

Limonar II ligger ganske sentralt og i nærheten til saltsjøen i Torrevieja. Her er det enkel tilgang til veien CV-905 som tar deg raskt frem til de ulike stedene i området. Fra eiendommen er det gåavstand til restauranter i nærområdet. Det er kun 15-20 minutters gange til kjøpesenteret Habaneras og den store dagligvarebutikken Carrefour. I området er det også utendørs badeland og kort vei til den norske sjømannskirken i Torrevieja.

Rett ved boligen ligger den grønne ruten. Den går i det gamle jernbanesporet som gikk mellom Torrevieja og Albatera. Ruten som er bilfri benyttes i dag av syklister og gående Følger du ruten inn mot Torrevieja ender du opp ved den gamle jernbanestasjonen og ikke så langt fra den populære stranden Acequion. Ca. 20-25 min gange og 8 min. på sykkel fra denne eiendommen.

La Mata Lagunen og stranden
Fra denne boligen kommer du ganske raskt inn i La Mata Lagunen. For de som er kjent, er det bare å ta turen opp gjennom el Chaparral/La Siesta til du kommer til Lagunen. Derfra kan du gå eller sykle helt uten trafikk frem til den populære sandstranden i landsbyen La Mata eller bare oppleve det flott rekreasjonsområdet i Lagunen.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (42)