ORIHUELA COSTA – LOMAS DE DON JUAN/ MODERNE ENEBOLIG, HØY STANDARD

Enebolig · Til salgs
€340,000

Velkommen til Orihuela Costa og denne eiendommen som er en av i alt 9 eksklusive eneboliger i prosjektet Zenia Paradise, oppført i 2017. Villaen er påkostet og designet i moderne arkitektur med høy standard og oppmerksomhet ned til hver minste detalj. Det er brukt store vindusflater for å gi huset mye naturlig lys og slippe utsikten inn. Området oppleves som rolig og ligger nær naturen. Fra eiendommen er det utsikt til grønn og blå natur.

Uterommene på eiendommen gjør det lett å leve livet utendørs. Hagen er flislagt med sklisikker flis og har oppvarmet saltvannsbasseng med Jacuzzi og fossefall med fjernstyrt LED lys i valgfri farge, utedusj og parkering. Enkel men elegant beplanting i hagen.

Takterrassen har meget gode solforhold og praktfull utsikt til det grønne nærområdet og Middelhavet. Seilet som gir skygge til deler av takterrassen gir et moderne og stilfullt inntrykk av uterommet.

Eneboligen har opprinnelig 3 soverom, men har i dag 2 soverom. Eier har valgt en åpen løsning av soverommet i førsteetasje og benytter det som spisestue i sammenheng med stuen. Rommet kan lett settes tilbake til soverom om ønskelig. 2 bad i andre etasje samt WC rom i første etasje gir boligen god komfort. Alle gulv i eneboligen bortsett fra soverommene har gulvvarme.

Gourmet kjøkkenet er elsket av selger som har 40 års erfaring fra kjøkkenbransjen. Hun har selv tegnet det og karakteriserer det som ett av de mest praktiske og fineste hun har tegnet.

Inngangspartiet i første etasje fører til en romslig stue, spisestue og kjøkken. De høye vinduene fra gulv til tak gir god kontakt mellom hage og rommene på bakkeplan. Store skyvedører fra stue og kjøkken gir enkel tilgang til hagen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Lomas de Don Juan befinner seg på Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa på Costa Blanca sør i Spania. 13 km. sør for Torrevieja, 45 minutter fra Alicante internasjonale flyplass og 25 minutter fra flyplassen i San Javier.
Området er populært og har hatt en fin utvikling over flere år. Her er det en blanding av fastboende og ferierende med feriebolig fra ulike nasjoner. Eiendommen ligger ca. 2 km. fra Middelhavet. De nærmeste strendene befinner seg ved Campoamor, Cabo Roig og La Zenia.
Det er flere servicetilbud er i nærområdet. Ett nytt kjøpesenter er under utbygging i gåavstand til eiendommen. Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger kun noen km fra Lomas de Cabo Roig. Torrevieja, Alicante, Cartagena, Murcia og Orihuela er de nærmeste byene med en viss størrelse.
I området er det hele 4 golfbaner. Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane og ligger en kort kjøretur unna. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (41)