ALTEA – Meget sjarmerende bygård i gamlebyen med panoramautsikt til Middelhavet

Enebolig · Til salgs
€429,000

Beliggenhet

Altea befinner seg i Alicanteprovinsen på Costa Blanca nord. Fra Alicante internasjonale flyplass tar det ca. 45 minutter med bil om du benytter motorveien og 60 minutter om du benytter den nasjonale veien N-332.  Altea ligger ca. 140 km. fra Valencia.

En av de vakreste kystlandsbyene på hele Costa Blanca

Altea er godt kjent blant nordmenn og mange av de har allerede valgt Altea som sitt feriested. Flere kunstnere, poeter og forfattere fra store deler av verden har valgt å bo i denne sjarmerende kystlandsbyen ved Middelhavet.  Deres tilstedeværelse sammen med befolkningen på ca. 24 000 har bidratt til Alteas miljø og sjarm. Altea blir betegnet som en av de vakreste stedene på hele Costa Blanca. På folkemunne kalles byen Kystens perle. I 2013 ble gamlebyen i Altea erklært spansk kulturarv.

Denne eiendommen ligger i et rolig område i en blindgate med minimal trafikk.

Les mer om Altea på vår hjemmeside www.mseiendom.com

Generelt

Sjelden mulighet i gamlebyen Casco Antiguo de Altea. Altea omtales som en av de vakreste kystbyene i hele Spania.  Drømmer du om å bo i gamlebyen i Altea, bør du se denne eiendommen. Bygården med flere hundre års historie er totalrenovert i 2005. De kraftige ytterveggene og bæreveggene inne er bevart, mens ellers ble alt revet og bygd opp på nytt. Sammen med arkitekt og nåværende eier, ble denne sjarmerende eiendommen utviklet slik den fremstår i dag, med et typisk spansk uttrykk. Boligen kan benyttes som generasjonsbolig. Den inneholder egen bileilighet i første etasjen med oppholdsrom, soverom, stue med åpent kjøkken og stort bad.

I denne eiendommen bor du hjertet av Altea med gåavstand til alt byen tilbyr. Kun noen minutters gange til strandpromenaden og den kjente kirkeplassen. Gamlebyen er ditt nabolag. Du kan gå rett ut og kjenne på byens atmosfære og puls. Bygårdens beliggenhet, utforming og stil gir deg en autentisk følelse av Spania.

Takterrassene i bygården gir deg to fantastiske uterom. De er på to nivåer og har utgang direkte fra kjøkken i andre etasje. Her er det lett å finne roen og kjenne godfølelsen fylle kroppen. Utsikten er formidabel. Blant annet er det panoramautsikt til Middelhavet med sin karakteristiske blåfarge kjent fra Altea, og den øyenfallende Calpe klippen som ruver ved havet. Her ser du også gamlebyen med sine særegne hvitkalkede hus og smale gater, den kjente kirken og fjellene rundt Altea. Utsikten kan oppleves mens du sitter i boblebadet på den øverste takterrassen.

Inneholder

Bygård i to etasjer med bileilighet, takterrasser og stor bod som tidligere er brukt som garasje. Fra gateplan kommer du inn i en stor hall med trapp opp til andre etasje. Boligen har 3 soverom og 3 bad. Store deler av boligen er flislagt med håndlagete terrakottafliser i spansk stil med brede fuger. Utstrakt bruk av vannbåren varme i gulv. Stuen har i tillegg to varmepumper for varm og kald luft.

Førsteetasje

Inneholder hall, soverom og bad med gulvvarme. Bileilighet består av oppholdsrom, soverom, stue med åpent kjøkken, romslig bad med baderomsmøbel, vaskemaskin, dusjhjørne og wc, samt bod og patio (gårdsrom).

Andre etasje

Består av en romslig stue, skråtak med bjelker og peis ovn. Fire doble balkongdører gir fint naturlig lys til stuen og fører deg ut på hver sin franske balkong med utsikt mot gamlebyen. Soverom med utgang til fransk balkong med noe utsikt. Stort åpent kjøkken med innredning i eik og flislagt benkeplate. Integrert oppvaskmaskin, gasskomfyr og separat ovn.

Takterrasse rett ut fra kjøkkenet med morgensol og deilig skygge på varme sommerdager. Trapp som fører opp til ny romslig takterrasse på to plan med panoramautsikt.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Finansiering: Ja
Depositum reservasjon: 5 %
Slutt oppgjør ved overtagelse: Resterende
Omkostninger: ca. 13 %

Altea befinner seg i Alicanteprovinsen på Costa Blanca nord. Fra Alicante internasjonale flyplass tar det ca. 45 minutter med bil om du benytter motorveien og 60 minutter om du benytter den nasjonale veien N-332. Altea ligger ca. 140 km. fra Valencia.

En av de vakreste kystlandsbyene på hele Costa Blanca

Altea er godt kjent blant nordmenn og mange av de har allerede valgt Altea som sitt feriested. Flere kunstnere, poeter og forfattere fra store deler av verden har valgt å bo i denne sjarmerende kystlandsbyen ved Middelhavet. Deres tilstedeværelse sammen med befolkningen på ca. 24 000 har bidratt til Alteas miljø og sjarm. Altea blir betegnet som en av de vakreste stedene på hele Costa Blanca. På folkemunne kalles byen Kystens perle. I 2013 ble gamlebyen i Altea erklært spansk kulturarv.

Denne eiendommen ligger i et rolig område i en blindgate med minimal trafikk.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.