ORIHUELA COSTA-CAMPOAMOR PANORAMAUTSIKT TIL GRØNTOMRÅDE OG MIDDELHAVET

Leilighet · Til salgs
€129,000

Orihuela Costa – Campoamor ligger kun 7 kilometer sør for Torrevieja sentrum, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til en moderne gjennomgående blokkleilighet i tredje etasje, i et populært område med gåavstand og panoramautsikt til Middelhavet. For de som er kjent ligger området Campoamor mellom Cabo Roig og Mil Palmeras. En sti gjennom furuskogen ved eiendommen tar deg ned til Middelhavet, den populære sandstrand Glea, havnen og ulike restauranter. Avstanden fra leiligheten til denne idyllen er ca. 900 meter. Campoamor har vært et attraktivt sted for fastboende og ferierende spanjoler i mange tiår. Verandaen som har direkte utgang fra stue og det ene soverommet, er østvendt, oppleves som luftig og har fri utsikt til milevis av blå og grønn natur. Her er det lett å få godfølelsen og la blikket hvile og la tankene vandre. Bygningen er satt opp i 2007, men denne leiligheten sto ubrukt frem til nåværende eiere kjøpte den og flyttet inn på høsten 2016. Sameiet har fint fellesområde med svømmebasseng, tennisbane og et sosialt område med benker, bordtennisbord, lekeområde for barn og ballspill. Leiligheten oppleves som lys, trivelig, velholdt og er møblert med moderne møbler. Den har 3 soverom og 2 bad, der et av soverommene har bad en-suite. Åpent kjøkken med barløsning mot spisestue/stue. Leiligheten selges møblert, med hvitevarer og en god del utstyr. Her er det bare å flytte rett inn.

  • Kontakt oss for salgsoppgave for eiendommen.
  • Kontakt oss for visning.

Eiere av eiendommen fremhever den vakre utsikten fra verandaen, det fine fellesområdet, at det bortsett fra sommermånedene er et fredelig område, at det å bo i leilighet gir dem trygghet og at den er lett å holde, den raske tilgangen til nasjonalvegen og gåavstand til Middelhavet, flott sandstrand, restauranter, kafeer og dagligvarebutikk som viktige kvaliteter for at de har trivdes og valgte denne eiendommen.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

• 45 minutter fra Alicante flyplass
• 8-10 minutter fra Torrevieja
• 20 min fra Guardamar
• 6 minutter fra La Zenia Boulevard
• 50 minutter fra Cartagena
• 10 minutter fra Golf
• 3-5 minutter fra strand

Campoamor er som en liten landsby og en grønn lunge rett ved Middelhavet. Området ligger på sjøsiden av nasjonalvegen 332. Fra Campoamor kobler du raskt ut på nasjonalvegen 332 som tar deg til ulike landsbyer langs Costa Blanca kysten. Campoamor har vært et attraktivt sted for fastboende og ferierende spanjoler i mange tiår, nå også for andre europeere. Området preges av eneboliger med store grønne hager. Fra denne leiligheten er det panoramautsikt til Middelhavet. Gåavstand til ulike restauranter, havnen og sandstrand. Det kjente lørdagsmarkedet på Playa Flamenca og kjøpesenteret Zenia Boulevard med sine 150 butikker og restauranter ligger i kort avstand.

I området ligger det hele 4 kjente golfbaner, Villamartin, Las Ramblas, Campoamor og Las Colinas, som er åpne året rundt. Det er kort avstand mellom banene. En av banene i området har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club.

Rekreasjon
Ved La Zenia stranden er det en fantastisk tursti langs yttersiden på klippene langs Middelhavet. Turen fra La Zenia til Cabo Roig er virkelig en opplevelse av blå natur. Ved golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.