SOLGT!!! – MODERNE LEILIGHET I NYERE BYGÅRD I HJERTET AV BYEN

Leilighet · Til salgs
€116,000

Benijofar ligger kun elleve kilometer fra Torrevieja sentrum, og ca. 35 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til en nyere, moderne, attraktiv, påkostet og velutstyrt leilighet i Benijofar. Går du med et ønske om å bo urbant og sentralt, i et område som er levende året rundt, kan dette være noe for deg. Her bor du i hjertet av landsbyen i en bygård fra 2015 med gåavstand til alle servicetilbud og et rikt tilbud av uteplasser. Boligen selges som vist på bildene med tidløse kvalitetsmøbler fra Danish Design. Her er det bare å flytte rett inn. Leiligheten oppleves som lys og med godt utsyn gjennom vindusflatene i verandadørene som er i stuen og hoved soverommet. Den har alt på et plan og det er direkte utgang fra stue til østvendt balkong der formiddagssolen kommer inn. Et ypperlig sted for morgenkaffen og se dagen våkne til liv. Privat parkeringsplass i lukket p-kjeller følger boligen. Fra takterrassen, som har meget gode solforhold, er det panoramautsikt til fjellene, landsbyen og området rundt.  Bygningen har heis som også går til parkeringskjeller og takterrasse. Boligen har 3 gode soverom og 2 bad. Bare noen minutters gange fra eiendommen ligger det kommunale sportsanlegget og utendørsbadet som er populært i sommermånedene. Benijofar er inne i en positiv utvikling med utvidelse av nye boområder for eneboliger og næringseiendommer. Flere nye restauranter har blitt åpnet den siste tiden. Landsbyen Rojales med eget teater og sine sjarmerende byrom ved eleven som renner gjennom landsbyen er i kort avstand når du bor i denne leiligheten. De nærmeste strendene befinner seg i Guardamar og Torrevieja.

Leiligheten er brukt som feriebolig og ikke vært i utleie.

 

Eiere av eiendommen fremhever det enkle livet de kan leve her, takket være den sentrale beliggenheten med gåavstand til alt landsbyen har å tilby, dent autentiske spanske atmosfæren og den korte veien til det kommunale utendørsbassenget som viktige kvaliteter, for at de valgte denne boligen og område.

  • Kontakt oss for salgsoppgave for eiendommen.
  • Kontakt oss for visning.

 

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

• 35 minutter fra Alicante flyplass
• 15 minutter fra Torrevieja
• 10 min fra Guardamar
• 20 minutter fra La Zenia Boulevard
• 50 minutter fra Cartagena

Benijofar er en flott liten landsby med ca. 5 000 fastboende. Byens sentrum har en hovedgate og sentreres rundt et fint torg. Landsbyen har de fleste servicetilbud innenfor gåavstand. En flott park ligger like ved det fine idrettsanlegget og det kommunale utendørs svømmebassenget. Kun en kort kjøretur unna Benijofar ligger Torrevieja og Guardamar. Der ligger de nærmeste strendene.

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.