SOLGT!! – ALTOS BAHIA MEGET GODE SOLFORHOLD OG PANORAMAUTSIKT

Rekkehus · Til salgs
€125,000

Torrevieja – Altos de la Bahia ligger kun noen kilometer nordøst for sentrum av Torrevieja, og 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.

Velkommen til leilighet i rekke på andreplan med romslig takterrasse på attraktive Altos de la Bahia. Boligen ligger på toppen av et høydedrag og har en av de beste beliggenhetene i boligsameiet. Utsikten er formidabel og fra takterrassen som er vendt mot øst, sør og sørvest er det maksimale solforhold og panoramautsikt til milevis av Middelhavet.  Boligen innbyr til å leve livet ute. Her bor du i et levende område med gåavstand til de fleste hverdagsbehov. Kjøpesenteret Torremarina med stor dagligvarebutikk, restauranter, små-butikker, apotek, bank m.m. er en kort spasertur unna. Bussholdeplassen til Torrevieja sentrum ligger like ved boligen. Parkeringsplass for en bil med nummerert bil-oppstillingsplass inne på lukket område følger boligen.

Nærmeste strand er La Mata stranden, ca. 12 min. gange fra boligen. Stranden ved Los Locos er heller ikke langt unna.

Eier av eiendommen fremhever den sentrale beliggenheten, utsikten og at det er et levende område som viktige kvaliteter.

Boligsameiet er ferdig utbygd og betegnes blant beboerne som rolig, vel drevet og med gode naboforhold. Fellesområdene er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj og beplantning som gir området et fint preg.

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Altos de la Bahia har i mange år vært populært for skandinaver og fastboende spanjoler. Det ligger sentralt til på et høydedrag som gir utsikt til Middelhavet, har nærhet til vakre sandstrender som La Mata og Playa de los Locos. Her er det tilgang til parker, idrettsområdet i Torrevieja med stort innendørs svømmebasseng, friidrettsbane og fotballbaner. Friluftsområdet i La Mata lagunen er et mekka for rekreasjon, gåturer, løping og sykling og ligger i kort avstand.
Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja på www.mseiendom.com

For de som vil kombinere Golf og Middelhavet, så går det godt å bo i området Altos de Bahia. Innen 15-30 min. med bil er det flere golfbaner. En av dem, Las Colinas Golf & Country Club har tidligere vunnet pris for Spanias beste bane. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (3)