SOLGT! ALTOS DE LA BAHIA – TORREVIEJA panorama utsikt til Middelhavet.

Rekkehus · Til salgs
€129,000

Velkommen til leilighet i rekke på bakkeplan på attraktive Altos de la Bahia med meget god beliggenhet. Panoramautsikt til milevis av Middelhavet og maksimale solforhold. Boligens uteplass på 27 m2 innbyr til å leve livet ute. Gåavstand til de fleste hverdagsbehov og kjøpesenteret Torremarina med stor dagligvarebutikk, restauranter, små butikker, apotek og bank. Bussholdeplassen til Torrevieja sentrum ligger 5 minutters gange fra boligen, og bussen bruker 10 min til byen. Bil-oppstillingsplass på egen tomt.

Boligsameiet er ferdig utbygd og betegnes blant beboerne som rolig, veldrevet og med gode naboforhold. Fellesområdene er opparbeidet med svømmebasseng, utedusj og beplantning som gir området et fint preg.

Fra Altos Bahia kobler du raskt ned på hovedveien N-332 som tar deg sørover og nordover langs Middelhavet og Costa Blanca kysten.

 

  • Be om salgsoppgave for mer utfyllende informasjon om eiendommen!
  • Kontakt oss i dag for visning!
  • Vi har behov for boliger, kontakt oss i dag om du ønsker å selge!

Tilleggsinformasjon

Annen informasjon

Finansiering: Ja
Depositum reservasjon: 6 000 euro
Slutt oppgjør ved overtagelse: Resterende
Omkostninger: ca. 13 %

Altos de la Bahia ligger i Torrevieja kun noen kilometer nordøst for sentrum. 45 min. fra Alicante internasjonale flyplass.
Altos de la Bahia har i mange år vært populært for skandinaver og fastboende spanjoler. Det ligger sentralt til på et høydedrag som gir utsikt til Middelhavet, har nærhet til vakre sandstrender som La Mata og Playa de los Locos. Her er det tilgang til parker, idrettsområdet i Torrevieja med stort innendørs svømmebasseng, friidrettsbane og fotballbaner. Friluftsområdet i La Mata lagunen er et mekka for rekreasjon, gåturer, løping og sykling og ligger i kort avstand.
Torrevieja har en pulserende bykjerne med butikker, restauranter og de fleste servicetilbud. Eget by tivoli og marked på promenaden er åpent hver dag. Markedsdagen i Torrevieja er fredag. Les mer om Torrevieja under fanen områder.

Plantegning

Megler

Roger Malvik

Malvik Spania Eiendom

+34 609 542 772
+47 92 23 43 43

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Kontakt

Message has been sent successfully.

Tilsvarende eiendommer (3)