Malvik Spania Eiendom har siden 2001 formidlet ny prosjekterte og brukte boliger på Costa Blanca kysten i Spania.

Malvik Spania Eiendom jobber hele tiden for at våre kunder skal få en profesjonell, trygg og god opplevelse i møte med oss.

Daglig leder i selskapet Roger Malvik er utdannet Diplom Eksport Økonom ved NMH/BI Oslo og universiteter i Madrid og Barcelona.

Vi kjenner Costa Blanca kysten godt ved selv å bo der.

Ved å beherske det spanske språket har vi knyttet til oss unike relasjoner til flere av utvalgte eiendomsutviklere. Dette gir oss fortrinn i kommunikasjon om viktige detaljer og avklaringer, slik at vi kan gi viktige tilbakemeldinger til våre kunder på en effektiv og rask måte.

Vi vet at våre kunder er avhengig av en pålitelig megler.

En megler som forstår at det ikke er enkelt som kunde å få utrettet nødvendigheter på egenhånd, når språket kan være en utfordring og kunden befinner seg i sitt hjemland.

Med god kjennskap til markedet, personlig oppfølging og engasjement er Malvik Spania Eiendom et riktig valg for deg som ønsker å realisere din drøm om bolig i Spania.

Fornøyde kunder er vårt viktigste mål. Vi ønsker å være din ressurs i Spania.

Roger Malvik
Daglig leder

+47 92 23 43 43
+34 609 542 772

Vår metode ved kjøp av bolig i Spania

Slik jobber vi for å gi deg en profesjonell, trygg og god opplevelse i møte med oss.

Før kjøpet

Ved kjøp av bolig i Spania har de fleste behov for en megler som følger kunden under hele prosessen. Og gjerne etter at han har mottatt skjøtet og nøkler til boligen. Vi gjør selvfølgelig dette!

Vår visningsrunde forgår på en privat og komfortabel måte. Vi er opptatt av at du tar deg god tid og at du blir kjent med områdene du vurderer.

Når du har bestemt deg for kjøp av eiendom skrives en kjøpsopsjonskontrakt mellom deg og selger. Du er da ivaretatt av oss og vår konsulent.  Konsulenten vi benytter er norsk, har mange års erfaring med eiendomstransaksjoner, og er statsautorisert oversetter fra spansk til norsk. Slik sørger vi for at du kan føle deg trygg på at alt foregår på riktig måte, og at alle viktige detaljer ved kjøpet blir kommunisert til deg på riktig måte.

Konsulent sørger for at du får opprettet bankkonto og spansk identifikasjonsnummer, som er påkrevd ved kjøp av bolig i Spania.

Under kjøpet

Vi sikrer at du hele tiden får relevant informasjon som er viktig for deg og din bolig. Vi svarer på spørsmål og følger selvfølgelig opp alle dine henvendelser. På denne måten sikres du en god kjøpsopplevelse sammen med oss.

Kjøpes en ny prosjektert bolig holdes du oppdatert med bilder og informasjon under hele byggeprosessen. Har du gjort endringer eller bestilt bankgaranti følger vi selvfølgelig opp dette også.

Før overtagelse gjennomfører vi befaring av boligen med deg og eiendomsutvikler. Er det mangler, bistår vi deg med dette.

Vår konsulent kan anbefale deg en økonomisk representant. Dette er påkrevd når man ikke er bosatt i Spania, men skal kjøpe fast bolig.

Etter kjøpet

På dagen for overtagelse av skjøte på boligen hjelper vi deg helt til du har skjøtet og nøkler i hånden. Vår konsulent vil være sammen med deg og være din tolk hos Notaren ved signering av skjøte.  På denne måten gir vi deg en trygghet på at alt går riktig for seg.

Alle viktige hendelser som er avgjørende for at du skal ha det bra i din bolig blir tatt hånd om. Konsulenten sørger for at alle kontrakter som vann, strøm, kommunal skatt, registrering i sameiet med mere blir overført i ditt navn med automatisk trekk i din spanske bank.