Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club befinner seg sør i Alicante provinsen. Kun 50 min. med bil fra Alicante flyplass og 4,5 kilometer fra Middelhavet.

Kun 50 min. med bil fra Alicante flyplass og 4,5 kilometer fra Middelhavet. Las Colinas er et eksklusivt boligområde med lav tetthet av boliger, beliggende rundt golf banen eller i et litt mer tilbaketrukket naturskjønt område.

Las Colinas Golf & Country Club kan tilby et bredt spekter av sport, fritid, overnatting og bevertning, i tillegg til en av Spanias beste golfbaner, kåret som beste golfbane i Spania i 2015. Las Colinas Golf & Country Club har egen privat Beach Club for sine beboere, nede ved den flotte stranden på Campoamor, med svømmebasseng, restaurant og omkledningsrom.

Las Colinas Golf & Country Club er et 330-hektar stort lukket område med meget flott naturlandskap, ro, privatliv og naturlig skjønnhet. Området er omsluttet av et 10.000 hektar beskyttet naturreservat med middelhavsvegetasjon, som begrenser enhver form for fremtidig boligutvikling.

Vinner av Spanias beste villa ressort for andre år på rad

Las Colinas Golf & Country Club har vunnet prisen for Spanias ledende Villa ressort for andre år på rad, på World Travel Awards ™ seremoni sist søndag 4 september 2016 i Sardinia.

Verdien og betydningen av denne utmerkelsen er grenseløs, særlig tatt i betraktning at World Travel Awards er regnet for å være Oscars av reiselivsnæringen av topp aviser som The Wall Street Journal.

For andre gang på rad, viser prisen tydelig at design og kvalitet på boliger for salg og utleie, sammen med utvalg av førsteklasses fasiliteter og tjenester som tilbys, gjør Las Colinas Golf & Country Club en av de beste bolig turisme ressort i Europa.

BOLIGER FOR SALG I LAS COLINAS GOLF AND COUNTRY CLUB