Cabo Roig

Cabo Roig ligger i Orihuela Costa, noen kilometer sør for Torrevieja på Costa Blanca sør i Alicante provinsen i Spania.

Fotografi av GUOLKER Fotografía

Cabo Roig er kjent for sine sjarmerende strender, oppbygde natursti som tar deg langs Middelhavet og sine store frodige villaeiendommer, rekkehus og leiligheter. Området er kjent for å være et godt sted å bo. Er sentralt i forhold til det meste og har bussforbindelse til Torrevieja.

De tre strendene ved Cabo Roig er alle spektakulære på hver sin måte. Strendene er knyttet sammen av den populære naturstien. Nede ved båthavnen er det en populær restaurant hvor du lett finner godfølelsen og nyter den herlige utsikten til Middelhavet og området rundt.

I gaten som kalles The Strip befinner det seg restauranter, cafeer, pub, diskotek butikker mm.

Fra Cabo Roig kobler du raskt inn på hovedveien N-332 som tar deg sørover og nordover langs Middelhavet og Costa Blanca kysten.

Det kjente kjøpesenteret Zenia Boulevard med 150 butikker og en mengde ulike restauranter ligger ca. 1 km Cabo Roig.

Torrevieja, Cartagena, Murcia og Orihuela er de nærmeste byene med en viss størrelse.

I kort avstand fra Cabo Roig ligger det hele 4 golfbaner, der en har vunnet pris for Spanias beste, Las Colinas Golf & Country Club. Ved de fantastiske golfanleggene er det naturskjønne områder, hvor det er lagt til rette for flere aktiviteter som tennis, padel, samt treningsfasiliteter og friluftsområder for flotte gåturer og løping. Ønsker du å sykle, løpe eller gå tur i et naturskjønt område uten trafikk, er kanalen som går mellom de ulike golfbanene i området populær.