Aguas Nuevas – Torrevieja

Området Aguas Nuevas ligger i Torrevieja. Kun to kilometer nord øst for selve byen. 40 minutter fra Alicante internasjonale flyplass.

Aguas Nuevas har i lang tid vært et populært område for nordmenn som ønsker feriebolig eller bo fast i Spania.  Området er velutviklet med god infrastruktur, mange fastboende og de fleste servicetilbud i umiddelbar nærhet. God bussforbindelse til sentrum av Torrevieja

Gåavstand til de fleste servicetilbud

Bor du i Aguas Nuevas, har du gåavstand til det meste, som f.eks. dagligvarebutikker, alle slags butikker, bank, apotek, en mengde restauranter og kafeer. Kjøpesenteret Habanereas, den kjente og store butikken Carrefour og badelandet Aquopolis ligger kun 1,5 km. unna. For de som liker å gå, er det gåavstand til Torrevieja sentrum og de nærmeste strender som er Playa de la Mata og Playa de Los Locos.

Friluftsområde og saltsjøen

Aguas Nuevas ligger ikke lang fra det kjent friluftsområdet Parque de La Mata og saltsjøen Lagunas de La Mata. Friluftsområdet med sin innsjø er ofte brukt for rekreasjon, turer og aktiviteter. Her finner du stier i pinjeskog og parseller med vinmarker. Området er et mekka for deg som generelt liker deg utendørs, liker å gå tur, løpe eller sykle.  Området har et rikt fugleliv med utkikkstårn.

Det offentlige idrettsanlegget

I det offentlige idrettsanlegget som ligger ved Aguas Nuevas kan du nyte fasiliteter av høy kvalitet. Området er meget populært og har mange tilbud som kan benyttes av alle. Området er tilrettelagt for funksjonshemmede. Her kan du bruke et stort innendørs svømmebasseng, tennisbaner, padel, squash og treningsrom. De mange og flotte kunstgressbaner som ligger der, kan benyttes når det er ledig kapasitet.  Utendørs friidrettsbane i flotte omgivelser, med 400 meter løpebane som er opplyst på kveldstid, fri til bruk, mm.

Konsert huset i Torrevieja

Konservatorium Auditorio Internacional de Torrevieja ligger i Aguas Nuevas området. Konserthuset er et fantastisk bygg og bør oppleves. Bygget ble innviet i 2011 og består av to avdelinger. Auditoriet er arena for kunstnerisk utfoldelse og konserter.

Torrevieja

Torrevieja har rundt 100 000 fastboende, og var opprinnelig en liten fiskerlandsby med stor grad av saltproduksjon. Byen er plassert mellom Middelhavet og to store saltlaguner, kalt Salinas. Les mer

Fotografi av GUOLKER Fotografía

El enlace es http://fotografia.guolker.es/inmobiliaria-interiores/

Boliger for salg i Aguas Nuevas